Hollyland Mars 400S Hdmi/Sdi Trådlös Video Sändar Kit

750 kr /natt

2-3 nights : -30%
4-5 nights : -40%
6-7 nights : -50%
8-9 nights : -60%
10-11 nights : -70%

I lager

Rensa datumen

Beskrivning

Mars 400S från Hollyland är en 1080p60 trådlöst video sändare / mottagarsystem upp till 120m fri sikt. I en kompakt design har sändaren och mottagaren vardera en SDI- och HDMI-anslutning. Valet mellan de två anslutningstyperna utökar dina kompatibilitetsalternativ och låter dig också växa om du för närvarande bara behöver en.

Egenskaper:

1080p60 Video sändare / mottagarsystem
120m frisikt
SDI- och HDMI-ingång
SDI- och HDMI-utgång
Upp till två mottagare stöds samtidigt
Wi-Fi-överföring till upp till fyra mobila enheter med iOS / Android HollyView-appen
Inbyggda batterier i L-serien
OLED-display
Varning för lågt batteri
Kanalsökningsfunktion
Val av scenläge

Wifi Sändning till 4st Mobilia enheter

Sändaren kan också skicka signalen via inbyggd Wi-Fi till upp till fyra mobila enheter, oavsett om den också skickar till en mottagare vid tidpunkten eller inte. Detta gör att olika personer / avdelningar i uppsättningen kan se bilden . Bilden skickas till HollyView-appen, som är kompatibel med iOS och Android. Funkar även bra att skicka bilden till en ipad i andra ord.

Batterplatta Sony Np-L

Både sändaren och mottagaren har en inbyggd L-serie batteriplatta och stöder också extern ström via dc ingången. Batterier ingår. En strömadapter ingår för att komma igång vid mottagarens.

Oled-Skärm

Båda enheterna har också en OLED-skärm som bekräftar upplösning, överföringskanal, signalstyrka och andra detaljer. Skärmen visar också en låg batteriladdning när det är cirka 30 minuters körtid kvar.

Kanalsökningsfunktion

En av funktionerna i Mars 400-systemet är en kanalsökningsfunktion. Via OLED-skärmen kan du se status för varje valbar sändningskanal i den miljö du befinner dig i. Denna funktion låter dig veta vilka kanaler som är bra och vilka som har störningar.

Scenläge

En annan funktion är val av scenläge, vilket gör att du kan välja mellan tre olika scenlägen som bäst passar din miljö. De tre lägena låter dig prioritera mellan videokvalitet, låg latens eller en balans mellan de två.

Sändaren och mottagaren är var och en ungefär 4,5 x 2,5 ”och har ett robust men ändå lätt metallhus.